Nursery opens its doors at 8.50am and finishes at 11.50am – 12pm.

Key Stage 1 – 4 hours 55 minutes

8:55am –10: 30am First session of the day  = 1 hour 30 minutes
Break 10:30am – 10:45am (15 minutes)
10:45am – 11:45am Second  session of the day  = 1 hour
Lunch 11:45am – 12:30pm (45 minutes)
12:30m – 1:40pm Third  session of the day  = 1 hour 10 minutes
Break 1:40: 2pm (20 minutes)
2:00pm – 3:15pm Fourth  session of the day  = 1 hour 15 minutes
3:15pm Home Time

 

Key Stage 2 – 5 hours 10 minutes

8:55am –10: 30am First session of the day  = 1 hour 30 minutes
Break 10:30am – 10:45am (15 minutes)
10:45am – 12:30pm Second  session of the day  = 1 hour 45 minutes ( can be two sessions)
Lunch 12:30/12:40pm – 1:30pm (This includes 10 minutes of staggered entry to the lunch hall on a rota)
1:30pm – 3:15pm Third  session of the day  = 1 hour 45 minutes
3:15pm Home Time

 

Parents are advised that the children should not be in the playground before 8.50am.